privacy

Beste tractor vrienden

betreft de privacy wetgeving:
Wij vermelden geen namen, adressen, telefoonnummers of IP adressen, zonder dat het gevraagd wordt om die te vermelden ivm foto's van treffen of informatie ivm organiseren van treffen.
Bij foto's worden geen namen, adressen of eender welke persoonlijke info doorgegeven, tenzij op aanvraag van de betreffende persoon zelf.
Algemene foto's van personen op openbare plaatsen (in ons geval treffen of andere evenementen) zijn niet van toepassing.
Het doel van mijn fotoreportages, is het tonen van oldtimers in al hun glorie, gerestaureerd of in originele toestand, soms met bestuurder, wat niet te vermijden is tijdens rondritten.
Daar het hier oldtimer liefhebbers betreft, die fier zijn op hun voertuigen, denk ik niet dat ik iemand onrecht aandoe door de foto's die ik maak.
Indien er iemand is, die zich stoort aan een of meer persoonlijke foto's, kan het gerust laten weten, dan zal ik die verwijderen.

Email: krisvanempten @ hotmail . com (alles achter elkaar) en vermelden foto's op site.

Hartelijk dank

Datenschutzgesetzgebung

Er werden keine Namen, Adressen,Telefonnummern u.s.w. veröffentlicht, es sei denn die Personen erwöhnen es ausdrücklich, denn darf es bekannt gemacht werden.
Bilder bei öffenlichen Treffen, Ereignisse, Ausstellungen u.s.w. Verantstaltungen sind harmlos.

Das Ziel meiner Bilder:
- presentation der Oldtimers, restaurierten oder originalzustand der Fahrzeuge.
- die Schönheit, die Entstehung, die Verwirklichung, in Bilder festzuhalten, sei es durch    Personen oder Fahrzeuge.

Die Bilder schaden weder einer Person noch einem Verein.
Es sind Liebhaber die ihre Werke ausstellen.

Fals Jemand sich stört an einem oder mehreren persönlichen Bildern, sagen sie bitte bescheid, dann entferne ich diese von unsere Seite.

Email: krisvanempten @ hotmail . com, - Meldung: Bilder auf Seite.

Mit freundlichen Grüßen


TOP